Pappadums

pappadums

pappadums

We beginnen onze begrippenlijst met ” Pappadums”. Pappadums zijn het best te vergelijken met grote ronde chips, maar dan zonder het zout, paprika of pickles smaakje. Pappadums worden meestal gegeten als snack vooraf of bij een maaltijd.

Over het woord Pappadums is ook geen eensgezindheid hierna een aantal mogelijk schrijfwijzen. Pappadum, papadum, papadom, papardom, poppadom, popardom, … Schrik dus niet als je in de winkel een pakje ziet met een andere schrijfwijze.

Voor diegene die aspiraties hebben om zelf Pappadums te maken, hier een mogelijk recept, maar ik vrees dat het moeilijk zal zijn, wat je laat ze best zondrogen en daar hebben we laatste tijd wel heel erg weinig van gezien.

Tags:

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree